ANNONSE
Potetvafler med sikkaviar
45 minutter
Forrett
Salte vafler er en morsom vri på tradisjonelle norske vafler! Disse med potet har en skikkelig god og litt kremete konsistens som jeg liker veldig godt. Topp dem med alt fra røkelaks til spekemat og kaviar.
Slik gjør du:
1
Skrell og kok potetene og ha dem over i en miksmaster.
2
Kjør med en ballongvisp eller tilsvarende til du få en finkornet masse.
3
Ha i mel, melk, egg, bakepulver, smeltet smør og ost, rør godt.
4
Stek vaflene slik du pleier og avkjøl på rist.
5
Pisk rømme sammen med en spiseskje sitronsaft og en klype salt.
6
Server med sikkaviar og finhakket gressløk.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
500 g Mandelpotet
100 g Hvetemel
2 dl Helmelk
2 stk Egg
100 g Smør
0.5 ts Bakepulver
50 g Ost
Salt og pepper
Topping
100 g Kaviar
1 beger Rømme
1 stk Sitron
1 bunt Gressløk
ANNONSE