ANNONSE

Potetvafler med sikkaviar

45 minutter
Forrett
Norsk

Salte vafler er en morsom vri på tradisjonelle norske vafler! Disse med potet har en skikkelig god og litt kremete konsistens som jeg liker veldig godt. Topp dem med alt fra røkelaks til spekemat og kaviar.

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

500 g Mandelpotet
100 g Hvetemel
2 dl Helmelk
2 stk Egg
100 g Smør
0.5 ts Bakepulver
50 g Ost
Salt og pepper

Topping

100 g Kaviar
1 beger Rømme
1 stk Sitron
1 bunt Gressløk

ANNONSE


fårikål oppskrift, simen vatne, mors fårikål

Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.