ANNONSE
Potetvafler med røkelaks
45 minutter
Forrett
Salte vafler er digg! Og disse med potet har en skikkelig god og litt kremete konsistens som jeg likte veldig godt. Topp dem med alt fra røkelaks til spekemat og kaviar.
Slik gjør du:
1
Skrell og kok potetene og ha dem over i en miksmaster.
2
Kjør med en ballongvisp eller tilsvarende til du få en finkornet masse.
3
Ha i mel, melk, egg, bakepulver, smeltet smør og ost, rør godt.
4
Stek vaflene slik du pleier og avkjøl på rist.
5
Pisk rømme sammen med en spiseskje sitronsaft og en klype salt.
6
Server med tynnskåret røkelaks og finhakket rødløk.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
500 g Mandelpotet
100 g Hvetemel
2 dl Helmelk
2 stk Egg
100 g Smør
0.5 ts Bakepulver
50 g Ost
Salt og pepper
Topping
300 g Røkelaks
1 beger Rømme
1 stk Sitron
1 stk Rødløk
1 bunt Gressløk
ANNONSE