ANNONSE
Pavlova med rabarbra og pistasj
Pavlova er en superenkel og skikkelig god kake du kan toppe med hva du vil. Bunnen kan bakes flere dager før du skal bruke den og du kan også fryse den, med andre ord en perfekt kake om du har dårlig tid dagen den skal serveres.
Slik gjør du:
Skill ut plommen fra eggene og visp eggehviter og hvitvinseddik til et fyldig skum.
Bland sammen sukker, vaniljesukker og maisenna og hell i litt etter litt av blandingen i forrige steg mens du visper.
Visp til du får en fast og blank masse.
Spre massen på et bakebrett med bakepapir og form den til ønsker form.
Forvarm ovnen til 200 grader. Skru så ned varmen til 100 grader og sett inn bunnen. Stek i ca. 90 minutter.
Kutt rabarbra i stilker på ca 5 cm. Ha dem i en ildfast form med sukker, vann og sitronsaft. Bak på 180 grader i 20-30 minutter. Kjøl ned helt før servering.
Like før servering visper du fløte og sukker til en stiv krem.
Topp med bakt rabarbra og pistasjnøtter.
Ingredienser
Bunn
Krem
Topping
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.