ANNONSE
Panna cotta med rabarbrasaus
15 minutter
Dessert
Italiensk
Rabarbra er smaken av sommer og passer perfekt sammen med en kremete og søt panna cotta. Perfekt som dessert i fest og selskap.
Slik gjør du:
1
Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter.
2
Skrap ut vaniljestangen og ha både frø og stang i en kjele sammen med fløte og sukker.
3
Varm opp til rett under kokepunktet.
4
Ha i gelatinplatene og rør godt.
5
Hell over i glass eller form og la stå til massen setter seg (3-5 timer).
6
Vask, skrell og kutt rabarbra i biter på med lengde på ca. 5 cm.
7
Ha rabarbraen over i en ildfast form med sukker og sitronsaft og bak i ovnen på 160 grader i 30 minutter.
8
Kjør rabarbra til en glatt saus i blender eller med stavmikser.
9
Server med friske bær.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
5 dl Kremfløte
3 stk Gelatinplater
1 dl Sukker
1 stk Vaniljestang
200 g Rabarbra
1 ss Sukker
1 ss Sitronsaft
Friske bær
ANNONSE