ANNONSE
Panna cotta med rabarbrasaus
Rabarbra er smaken av sommer og passer perfekt sammen med en kremete og søt panna cotta. Perfekt som dessert i fest og selskap.
Slik gjør du:
Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter.
Skrap ut vaniljestangen og ha både frø og stang i en kjele sammen med fløte og sukker.
Varm opp til rett under kokepunktet.
Ha i gelatinplatene og rør godt.
Hell over i glass eller form og la stå til massen setter seg (3-5 timer).
Vask, skrell og kutt rabarbra i biter på med lengde på ca. 5 cm.
Ha rabarbraen over i en ildfast form med sukker og sitronsaft og bak i ovnen på 160 grader i 30 minutter.
Kjør rabarbra til en glatt saus i blender eller med stavmikser.
Server med friske bær.
Ingredienser
Dette trenger du:
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.