ANNONSE
Ovnsbakt laks med chili og persillerotpuré
ovnsbakt laks, laks oppskrift, lakseoppskrift
Slik gjør du:
Skrell persillerot og del i biter. Ha bitene over i en kjele sammen med melk og kok til de er møre. Sil av melken som er igjen og ha i smør og fløte. Kjør til en glatt puré med stavmikser eller foodprosessor.
Legg laksefileten i en ildfast form og dryss over olivenolje. Krydre med salt, pepper og chiliflak. Stek midt i ovnen på 200 grader i cirka 20 minutter.
Fjern stilkene på grønnkålen og riv i biter. Ha smør og vann i en panne og kok opp. Damp grønnkålen under lokk i cirka 2 minutter.
Ingredienser
Dette trenger du
Persillerotpuré
Tilbehør
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.