ANNONSE
Juleburger med syltet rødkål
Slik gjør du:
Bland sammen medisterdeig og alle krydderne, bruk hendene da burgeren skal ha en litt grov konsistens.
Del deigen inn i 4 like deler og form til burgere.
Finn frem en stekepanne og ha i smør. Varm til middels-høy varme og legg i burgerne. Stekes i cirka 4 minutter på hver side til de er gjennomstekte. Snu regelmessig.
Kutt rødkålen i tynne strimler. Bland sammen balsamicoeddik, sukker og vann. Hell over rødkålen og la stå i 30 minutter.
Lag dressingen ved å blande sammen rømme, grov sennep og honning.
Varm burgerbrødene lett i en tørr stekepanne og monter burgeren.
Ingredienser
Dette trenger du
Syltet rødkål
Dressing
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.