ANNONSE
Hvit asparges med enkel hollandaise og coppaskinke
30 minutter
Forrett
Hvit asparges er selve smaken av sommer. Med en syrlig hollandaise og salt coppaskinke er dette en perfekt rett å servere gjestene i sommer.
Slik gjør du:
1
Skrell aspargesen og kutt vekk 2-3 cm av bunnen.
2
Kok aspargesen til den er al dente, dette tar 5-10 minutter avhengig av tykkelsen på aspargesen.
3
Smelt smøret og la det avkjøles litt.
4
Ha eggeplommer i en kjele og visp sammen på lav varme.
5
Spe på med smøret under pisking og vær forsiktig med varmen slik at den ikke overstiger 90 grader, da skiller sausen seg.
6
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
7
Server aspargesen med hollandaise og topp med coppaskinke.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
400 g Hvit asparges
100 g Coppaskinke
4 stk Egg
130 g Smør
2 ss Sitronsaft
Salt og pepper
ANNONSE