ANNONSE
Hvit asparges med enkel hollandaise og coppaskinke
30 minutter
Forrett
Europeisk
Hvit asparges er selve smaken av sommer. Med en syrlig hollandaise og salt coppaskinke er dette en perfekt rett å servere gjestene i sommer.
Slik gjør du:
1
Skrell aspargesen og kutt vekk 2-3 cm av bunnen.
2
Kok aspargesen til den er al dente, dette tar 5-10 minutter avhengig av tykkelsen på aspargesen.
3
Smelt smøret og la det avkjøles litt.
4
Ha eggeplommer i en kjele og visp sammen på lav varme.
5
Spe på med smøret under pisking og vær forsiktig med varmen slik at den ikke overstiger 90 grader, da skiller sausen seg.
6
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
7
Server aspargesen med hollandaise og topp med coppaskinke.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
400 g Hvit asparges
100 g Coppaskinke
4 stk Egg
130 g Smør
2 ss Sitronsaft
Salt og pepper
ANNONSE