ANNONSE
Hjemmelaget lapskaus med høstgrønnsaker
180 minutter
Middag
Tradisjonell
lapskaus, hjemmelaget lapskaus, lapskaus oppskrift
Slik gjør du:
1
Del kjøttet i biter på cirka 2 cm. Brun kjøttet i smør og ha det over i en kjele. Hell i kraft, og la kjøttet småkoke i cirka 2 timer til det er mørt.
2
Forbered grønnsakene i mellomtiden. Skyll dem godt og skrell de. Kutt i grove biter på cirka 1-2 cm og kutt purreløken i ringer.
3
Når kjøtter er mørt har du i grønnsakene og koker videre til de også er møre, cirka 20 minutter.
4
Server med flatbrød og smør.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du
800 g Høyrygg
3 ss Smør
1 l Kraft
400 g Kålrot
400 g Sellerirot
600 g Potet
500 g Gulrot
0.5 stk Purreløk
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.