ANNONSE
Hjemmelagde medisterkaker
Slik gjør du:
Bland sammen medisterdeig og salt i en stor bolle. Spe på med helmelk og rør inn potetmel.
Ha i alle krydderne og bland godt.
Form medisterkakene, jeg liker å ta de ut med en spiseskje og forme de i håndflaten. Pass på at du har kaldt vann både på skjeen og i hånden, da setter ikke deigen seg fast.
Stek på begge sider i en varm stekepanne med litt smør.
Ha medisterkakene over i en ildfast form og stek ferdig i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter.
Ingredienser
Dette trenger du
Server medisterkaker med en god fløtesaus, stekte epler og poteter.
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.