ANNONSE
Gresskarsuppe
30 minutter
Forrett
Amerikansk
Slik gjør du:
1
Skrell gresskaret og ta vekk frøene, del i biter.
2
Ha finhakket sjalottløk og hvitløk i en panne sammen med olivenolje og stek blank.
3
Tilsett gresskaret og stek videre i 5 minutter.
4
Hell på kyllingkraft og la småkoke i 20 minutter til gresskaret er mørt.
5
Ha i fløte og kjør med en stavmikser til du får en jevn og kremete suppe.
6
Pynt med litt creme fraiche og en kvast timian.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du
500 g Gresskar
7 dl Kyllingkraft
1 dl Fløte
2 stk Sjalottløk
2 fedd Hvitløk
2 ss Olivenolje
1 dl Creme Fraiche
1 kvast Timian
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.