ANNONSE
Crispy duck salat
30 minutter
Lunch
Asiatisk
Crispy duck har blitt en favoritt blant mange, og ikke uten grunn. Smaken av den møre anden sammen med friske grønnsaker og fyldig hoisin saus er en innertier.
Slik gjør du:
1
Stek andelårene i ovnen på varmluft eller i airfryer, 200 grader i ca 20 minutter.
2
Kutt opp grønnsakene og ha dem i en salatbolle.
3
Bland sammen hoisin saus, sesamolje, limesaft, vann og soyasaus.
4
Riv opp andelårene og ha dem i salaten, dryss over dressingen og topp med grovhakkede peanøtter og eventuelt sesamfrø.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 stk Andelår
100 g Ruccola
2 stk Stangselleri
3 stk Vårløk
100 g Tomat
1 stk Agurk
1 dl Hoisin saus
1 ss Sesamolje
1 ss Lime saft
3 ss Vann
1 ts Honning
1 ts Soyasaus
50 g Peanøtter
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.