ANNONSE
Chevre- og betesalat
60 minutter
Lunch 
Europeisk 
		Chevre og beter går som hånd i hanske, og i denne sommerlige salaten får begge to skinne likt. Perfekt til både hverdag og fest!
Slik gjør du:
						1
					
					
				Skyll betene godt og kok dem møre med skallet på. Koketiden varierer med størrelsen på betene så her må du teste med en kniv underveis.
						2
					
					
				Kutt av toppen og bunnen på betene og fjern eventuelt skallet dersom du ønsker det. Kutt i biter.
						3
					
					
				Lag dressingen ved å blande sammen balsamico, olivenolje, honning, salt og pepper.
						4
					
					
				Ha salat og spinat over i en bolle og bland sammen med dressingen.
						5
					
					
				Topp salaten med betene, chevre, valnøtter og finkuttet vårløk.
Ingredienser
4 porsjoner
					
				Dette trenger du:
				4 stk Røde beter
			
			
		
				4 stk Gule beter
			
			
		
				100 g Ruccula
			
			
		
				100 g Feld salat
			
			
		
				100 g Babyspinat
			
			
		
				2 stk Vårløk
			
			
		
				200 g Chevre
			
			
		
				50 g Valnøtter
			
			
		
				2 ss Balsamico
			
			
		
				4 ss Olivenolje
			
			
		
				1 ss Honning
			
			
		
				  Salt og pepper
			
			
		Nytes ved siden
				4 stk Munkholm Radler
			
			
		ANNONSE


