ANNONSE
Chevre- og betesalat
Chevre og beter går som hånd i hanske, og i denne sommerlige salaten får begge to skinne likt. Perfekt til både hverdag og fest!
Slik gjør du:
Skyll betene godt og kok dem møre med skallet på. Koketiden varierer med størrelsen på betene så her må du teste med en kniv underveis.
Kutt av toppen og bunnen på betene og fjern eventuelt skallet dersom du ønsker det. Kutt i biter.
Lag dressingen ved å blande sammen balsamico, olivenolje, honning, salt og pepper.
Ha salat og spinat over i en bolle og bland sammen med dressingen.
Topp salaten med betene, chevre, valnøtter og finkuttet vårløk.
Ingredienser
Dette trenger du:
Nytes ved siden
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.