ANNONSE
Brune pinner
40 minutter
Bakst
Tradisjonell
Slik gjør du
1
Pisk romtemperert smør og sukker til det blir hvitt. Skill et egg, og ha i eggeplomme og sirup. Rør godt.
2
Vend inn de tørre ingrediensene og elt sammen.
3
Del deigen i 4 deler, og trill ut en pølse av hver del. Kjevle pølsen flat, på langs og legg over på et bakebrett med bakepapir.
4
Pensle med egg, og dryss over perlesukker og hakkede mandler.
5
Stek kakene høyt i ovnen på 175 grader i 12-14 minutter.
6
Ta kakene ut av ovnen og skjær dem i 2 cm brede strimler. Avkjøl på rist.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
200 g Sukker
200 g Smør
1 stk Egg
1 ss Lys sirup
0.5 ts Kanel
1 ts Vaniljesukker
1 ts Natron
300 g Hvetemel
Topping
1 dl Egg
1 dl Perlesukker
1 dl Mandler
Se flere julekaker her:
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.