ANNONSE
Berlinerkranser
90 minutter
Bakst
Tradisjonell
Berlinerkransen har fast plass blant de 7 slagene og er perfekte som te-kaker, i desserter eller som snacks!

Slik gjør du:
1
Kok 2 egg til plommen er hard, skrell og ta ut plommen fra eggehviten. Skill ut eggeplommen fra de 2 andre rå eggene. Spar på eggehviten.
2
Bland de kokte eggeplommene med de rå og pisk sammen med sukker. Spe på med romtemperert smør og mel og rør til du får en jevn deig.
3
Trill ut til tynne pølser på cirka 10 cm og form til en krans, pensle med eggehvite og dryss over perlesukker. Legg kransene på et bakebrett med bakepapir.
4
Stek midt i ovnen på 180 grader i 10 minutter, avkjøl på rist.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du
4 stk Egg
125 g Sukker
250 g Smør
300 g Hvetemel
Topping
Eggehvite
1 dl Perlesukker
Dersom deigen er vanskelig å trille, sett den kjølig i et par timer.
ANNONSE