Om oss

Simen Vatne – Nettavisens matekspert

Simen Vatne er vår matekspert og er ansvarlig for mat-relatert innhold hos Nettavisen Mat. Simen har bakgrunn som gründer og deltok i 2020 i MasterChef Norge med flest individuelle seiere.

I ettertid har Simen skrevet kokeboken Skikkelig Norsk sammen med Gyldendal og MasterChef-vinner Truls. Nå jobber han fulltid som matformidler både redaksjonelt og i egne sosiale kanaler.

Hos oss lager Simen oppskrifter både for hverdag og helg med fokus på enkle og raske retter som passer en hektisk hverdag. Hans ekspertise er hovedsakelig norske råvarer, men kombinerer gjerne disse med utenlandske smaker.

Simen er tilknyttet flere kommersielle samarbeidspartnere. Alt redaksjonelt innhold som leveres av han er uten kommersielle bindinger.

Følg Simen på Instagram her.

Oskar Bjørkum – Prosjektleder

Oskar startet som prosjektleder i Nettavisen i februar 2022, og tok Nettavisen Mat fra idé til produkt på bare tre måneder.

Han er utdannet innen kulturledelse og har en master i musikk fra Edinburgh. Den kreative bakgrunnen bidrar til utrykket på nettsiden og gjør han til en passende prosjektleder for noe så spennende og allsidig som mat.

«Det er utrolig inspirerende å jobbe med Simen, og jeg har på kort tid lært mange nye triks til kjøkkenet hjemme. Vi har planlagt spennende innhold på Nettavisen Mat fremover, og det gleder meg å realisere konseptet vi har laget sammen»

Kontakt: [email protected]

Pål Nisja-Wilhelmsen – Direktør innovasjon og forretningsutvikling

Pål Nisja-Wilhelmsen flyttet til Oslo da han fikk jobb med å gi ut kokebøker på Gyldendal, men så kom Internett. Det gjorde at han måtte bli hobbykokk på siden av å jobbe som direktør for innovasjon i Nettavisen.

Kontakt: [email protected]

Milan Botani – Prosjekteier og skribent

Milan er utdannet journalist, motekonsulent og har studert kulturhistorie i to år. Hun har tidligere vært prosjektleder for Nettavisen Reisetips, og er nå ansvarlig for moteinnhold i Nettavisen.

Kontakt: [email protected]

Tilbakemeldinger eller innspill? Tips oss her.