ANNONSE
Potetvafler med røkelaks
Salte vafler er digg! Og disse med potet har en skikkelig god og litt kremete konsistens som jeg likte veldig godt. Topp dem med alt fra røkelaks til spekemat og kaviar.
Slik gjør du:
Skrell og kok potetene og ha dem over i en miksmaster.
Kjør med en ballongvisp eller tilsvarende til du få en finkornet masse.
Ha i mel, melk, egg, bakepulver, smeltet smør og ost, rør godt.
Stek vaflene slik du pleier og avkjøl på rist.
Pisk rømme sammen med en spiseskje sitronsaft og en klype salt.
Server med tynnskåret røkelaks og finhakket rødløk.
Ingredienser
Dette trenger du:
Topping
Les også denne oppskriften på eggerøre:
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.