ANNONSE
Focaccia med tomat
Hvis du er fysen på hjemmebakst men har dårlig tid er focaccia det perfekte alternativ. Det tar kort tid, er enkelt og smaker skikkelig digg. Her har jeg toppet den med ulike typer tomat og du kan egentlig toppe med hva som helst, test selv!
Slik gjør du:
Ha mel, gjær, salt, lunkent vann og olivenolje i en miksmaster. Elt i 10-15 minutter på middels hastighet.
La deigen heve til dobbel størrelse.
Ha deigen over i en middels stor langpanne smurt med olivenolje.
Etterhev deigen i 30 minutter.
Kutt tomatene i skiver og legg dem på deigen. Dryss over hvitløk, olivenolje og salt.
Stek focacciaen midt i ovnen på 200 grader i 30 minutter.
Ingredienser
Dette trenger du:
Topping
Se også denne oppskriften på eggerøre:
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.