ANNONSE

Riskrem med bringebærsaus

30 minutter
Dessert
Tradisjonell

Riskrem med ekte vaniljestang og en saus laget på fryste bringebær, finnes det noe bedre? Denne blir garantert en favoritt i julen og kan fint lages dagen før den skal serveres.

oppskrift, Simen Vatne, Nettavisen Mat
Simen Vatne Nettavisens Matekspert

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

500 g Risgrøt
3 dl Fløte
4 ss Sukker
1 stk Vaniljestang

Bringebærsaus:

300 g Fryste bringebær
2 dl Vann
1.5 dl Sukker

ANNONSE


fårikål oppskrift, simen vatne, mors fårikål

Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.