ANNONSE
Krumkaker
90 minutter
Bakst
Tradisjonell
Slik gjør du:
1
Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret og la det avkjøles. Rør inn i eggedosisen.
2
Sikt i mel og kardemomme og vend forsiktig sammen til en røre.
3
La røren svelle i 15 minutter før du steker krumkakene i et krumkakejern til de er gylne.
4
Rull krumkakene til kremmerhus eller form dem over bunnen på et glass til en skål.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du
200 g Sukker
4 stk Egg
200 g Smør
200 g Hvetemel
0.5 ts Kardemomme
Serveres for eksempel sammen med:
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.