ANNONSE
Pepperkaker
Slik gjør du:
Ha sukker, smør og sirup i en kjele, la det småkoke til sukkeret er smeltet. Tilsett pepper, kanel, ingefær og nellik, rør godt.
Ta kjelen av varmen og la den avkjøles i noen minutter. Rør så inn eggene.
Ha i siktet hvetemel og natron, rør sammen til en jevn deig.
Ha deigen over i en bolle, dryss litt mel i bunnen og på toppen av deigen og dekk til med folie. La deigen stå kaldt i noen timer.
Kjevle ut deigen til ca 3 mm tykkelse og stikk ut pepperkaker i ønsket form. Legg over på et bakebrett med bakepapir.
Stek midt i ovnen på 175 grader i 10 minutter, avkjøl på rist.
Ingredienser
Dette trenger du
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.