ANNONSE
Saftig sjokoladekake i langpanne
60 minutter
Dessert
Tradisjonell
Slik gjør du:
1
Bland sammen hvetemel, sukker, kakao og natron. Tilsett kulturmelk og smeltet smør, rør til en klumpfri røre.
2
Kle en langpanne med bakepapir og hell i røren. Stek midt i ovnen på 200 grader i ca 50 minutter.
3
Lag glasur ved å smelte smør og rør det sammen med melis, vaniljesukker, kakao og sterk kaffe.
4
Når kaken er avkjølt smører du på glasuren.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du
1 l Hvetemel
8 dl Sukker
3 ss Kakao
1 ss Natron
8 dl Kulturmelk
150 g Smør
Til glasur
600 g Melis
5 ts Vaniljesukker
2 ss Kakao
8 ss Kaffe
200 g Smør
Tips! Kaken er enda saftigere dagen derpå.
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.