ANNONSE
Pannekaker
30 minutter
Frokost
Tradisjonell
Slik gjør du:
1
Smelt smøret og visp det sammen med melk, ha i sukker, egg og salt og rør godt.
2
Sikt i melet og rør til en klumpfri røre. La røren svelle i 15 minutter.
3
Stek pannekakene i en panne sammen med litt smør, på middels/høy varme, snu pannekaken når røren har stivnet på toppen.
4
Når pannekaken er stekt ferdig bretter du den sammen og legger den under et klede, da holder den seg varm.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du
4 stk Egg
50 g Smør
3 dl Hvetemel
5 dl Melk
2 ss Sukker
0.5 ts Salt
Tips! Jeg syns pannekaker smaker aller best med nyrørt syltetøy, bringebær, jordbær og blåbær er noen av mine favoritter.
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.