ANNONSE
Tradisjonell finnbiff
30 minutter
Middag
Tradisjonell
finnbiff, finnbiff oppskrift, tradisjonell mat
Slik gjør du:
1
Stek reinskav kjapt i en stekepanne med smør. Kutt soppen i skiver og ha den i pannen. La det steke i et par minutter. Hell over i en gryte.
2
Ha i vann og fløte og la gryten koke i 10 minutter. Tilsett rømme og einebær, smak til med salt og pepper.
3
Rør sammen tyttebær og sukker.
4
Server finnbiffen med tyttebærsyltetøy og pynt med frisk timian.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du
400 g Reinskav
3 ss Smør
300 g Aromasopp
1 dl Vann
2 dl Fløte
2 dl Rømme
4 stk Knust einebær
1 kvast Timian
Tyttebærsyltetøy
300 g Tyttebær
100 g Sukker
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.