ANNONSE
Mors fårikål
mors fårikål, fårikål oppskrift, tradisjonell fårikål
Slik gjør du:
Del hodekålen i store biter, behold stilken på.
Skrell gulrot og potet. Kutt gulroten på skrå i 1,5 cm tykke skiver.
Legg kjøtt, kål, gulrot og potet lagvis i kjelen sammen med pepper. Ha kjøttbitene med mest fett i bunn
Hell over vann og kok opp. Legg på lokk og la alt småkoke på middels varme i 3 timer til kjøttet slipper benet.
En halvtime før fårikålen er klar blander du ut mel med kaldt vann og sper i fårikålen slik at den tykner litt.
Server fårikålen med kokt mandelpotet ved siden av.
Ingredienser
Dette trenger du
ANNONSE
Denne guiden gir deg full oversikt over hvordan du får en perfekt fårikål-oppskrift. Klikk på bildet under for å lese mer.
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.