ANNONSE
Sterk og søt potetsalat med fritert kapers
30 minutter
Lunch
Grill
Slik gjør du:
1
Kok potetene møre, husk å bruk kokefaste poteter slik at dem ikke smuldrer opp.
2
Friter kapers i solsikkeolje på middels/høy varme. De er ferdige når alle flyter opp til overflaten. La tørke på et papir.
3
Bland sammen finhakket persille, vårløk og sjalottløk. Ha i olivenolje, sennep og sitron, både skall og saft. Smak til med salt og pepper.
4
Vend inn potetene og topp med deilige sprø kapers rett før servering.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du
400 g Små poteter
1 dl Kapers
3 ss Persille
1 stk Vårløk
2 stk Sjalottløk
3 ss Olivenolje
2 ss Søt og sterk sennep
0.5 stk Sitron
Salt og pepper
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.