ANNONSE
Grillet kylling med potetbåter og frisk salat
Grillet kylling er godt året rundt! Her serverer jeg den samme med en frisk salat og sprø ovnsbakte potetbåter. Server sammen med din favoritt kyllingsaus.
Slik gjør du:
Vask potetene godt og del dem i båter, vend i litt olje og krydre med salt og pepper.
Stek potetene på varmluft 225 grader i ca. 25 minutter til de er gyllen og sprø.
Bland sammen olivenolje, 2 fedd finhakket hvitløk, timian og oregano. Gni kyllingfiletene inn i marinaden og stek på grill eller grillpanne, ca. 4 minutter på hver side, til kjernetemperaturen er 65 grader.
Fjern stenen på plommene og morellene og del i biter, finkutt vårløken. Ha over i en salatbolle sammen med ruccula.
Bland sammen olivenolje, honning, sennep, 1 fedd finhakket hvitløk og sitronsaft. Dryss over salaten.
Ingredienser
Dette trenger du:
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.