ANNONSE
Grillet entrecote med hjemmelaget urtesmør
30 minutter
Middag
Grill
En skikkelig god biff er alltid populært! Her har jeg toppet den med hjemmelaget urtesmør og grillet en sommerkål ved siden av, nydelig.
Slik gjør du:
1
La smøret stå på kjøkkenbenken til det er mykt.
2
Krydre kjøttet med salt og pepper. Ha alle de andre ingrediensene over i en foodprosessor og kjør maskinen i 1 minutt på høy hastighet.
3
Grill kjøttet på høy varme i 4-5 minutter på hver side.
4
La kjøttet hvile i 5 minutter før du kutter det opp.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
400 g Entrecote
200 g Smør
4 ss Gressløk
4 ss Persille
2 ss Estragon
1 fedd Hvitløk
2 ss Sitron
Grill sommerkål lett i litt av urtesmøret og server ved siden av.
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.