ANNONSE
Hvit asparges med enkel hollandaise og coppaskinke
Hvit asparges er selve smaken av sommer. Med en syrlig hollandaise og salt coppaskinke er dette en perfekt rett å servere gjestene i sommer.
Slik gjør du:
Skrell aspargesen og kutt vekk 2-3 cm av bunnen.
Kok aspargesen til den er al dente, dette tar 5-10 minutter avhengig av tykkelsen på aspargesen.
Smelt smøret og la det avkjøles litt.
Ha eggeplommer i en kjele og visp sammen på lav varme.
Spe på med smøret under pisking og vær forsiktig med varmen slik at den ikke overstiger 90 grader, da skiller sausen seg.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Server aspargesen med hollandaise og topp med coppaskinke.
Ingredienser
Dette trenger du:
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.