ANNONSE
Kveite ceviche med hjemmelaget urtemajones
Råmarinert kveite eller kveite ceviche er en enkel og smakfull rett som passer perfekt som for eksempel forrett. Kan lages på forhånd og krever lite tid.
Slik gjør du:
Renskjær kveitefileten for skinn og ben. Kutt i små terninger på cirka 1 cm.
Bland sammen skall og saft fra lime og finhakket grønn chili, legg i kveitebitene og la de stå i 30 minutter i kjøleskapet.
Ha eggeplommene, sennep, hvitløk og sitronsaft i en blender. Kjør sammen. Spe på med solsikkeolje til du får en tykk majones. Ha i urtene og kjør sammen. Smak til med salt og nykvernet pepper.
Server cevichen med urtemajonesen og topp med vårløk og tomatillo.
Ingredienser
Dette trenger du:
Urtemajones
Urteolje
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.