ANNONSE
Potetvafler med skagenrøre
Salte vafler er en morsom vri på tradisjonelle norske vafler! Disse med potet har en skikkelig god og litt kremete konsistens som jeg liker veldig godt. Topp dem med alt fra røkelaks til spekemat og kaviar.
Slik gjør du:
Skrell og kok potetene og ha dem over i en miksmaster.
Kjør med en ballongvisp eller tilsvarende til du få en finkornet masse.
Ha i mel, melk, egg, bakepulver, smeltet smør og revet ost, rør godt.
Stek vaflene slik du pleier og avkjøl på rist.
Bland sammen rømme, majones, reker, krepsehaler, rødløk, sjalottløk, gressløk, dill og sitronsaft.
Smak til med salt og pepper.
Server vaflene toppet med skagenrøre og løyrom.
Ingredienser
Dette trenger du:
Topping
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.