ANNONSE
Aspargessalat
30 minutter
Tilbehør
Grill
En grønn og crispy aspargessalat proppfull av gode smaker! Perfekt grilltilbehør eller til andre retter på varme sommerdager.
Slik gjør du:
1
Kutt bunnen av aspargesene og kutt dem i tynne skiver med en grønnsaksskreller. Ha dem i en skål med kaldt vann mens du gjør resten.
2
Kok ertene i 2-3 minutter i saltet vann.
3
Bland sammen sitron, honning, hvitvinseddik, finhakket mynte og olivenolje.
4
Ha alle grønnsakene over i en salatbolle og vend inn dressingen.
5
Topp med revet parmesan og pinjekjerner.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
300 g Asparges
100 g Ruccola
100 g Selskapserter
75 g Parmesan
50 g Pinjekjerner
1 stk Sitron
2 ss Honning
1 ts Hvitvinseddik
1 ss Mynte
3 ss Olivenolje
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.